Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Doi atleţi vrânceni, medaliaţi la CAMPIONATUL MONDIAL pentru copii


Performanță deosebită pentru doi sportivi de la Clubul Sportiv Åžcolar Adjud, atleții Raluca Vrabie și Mircea Bostan. Participanți la Campionatul Mondial de atletism pentru copii, întrecere care s-a desfășurat la Konya (Turcia), cei doi sportivi adjudeni au reușit să urce pe podium și să se întoarcă acasă cu medalii, ambele obținute în proba de aruncarea suliței. Raluca Vrabie a cucerit medalia de aur la categoria juniorilor III, iar Mircea Bostan a obținut titlul de vicecampion mondial, după ce a terminat competiția pe locul secund.
Aruncătorii antrenați de profesoara Camelia Ciortan au repetat, astfel, performanțele de la Campionatul Național de aruncări lungi, întrecere organizată luna trecută la București și unde Raluca Vrabie a cucerit titlul național, iar Mircea Bostan a obținut medalia de argint. „Sunt două rezultate deosebite pentru Clubul Sportiv Åžcolar din Adjud și ne mândrim cu faptul că doi sportivi de-ai noștri au reușit să reprezinte România cu succes într-o competiție de asemenea anvergură. Medaliile obținute de Raluca Vranbie și Mircea Bostan sunt rodul unei pregătiri serioase la antrenamente și sperăm, ca pe viitor, cei doi sportivi să mai aducă medalii pentru România în competițiile internaționale la care vor concura”, a declarat antrenoarea Camelia Ciortan, de la Clubul Sportiv Åžcolar Adjud.
De precizat faptul că Raluca Vrabie are dublă legitimare, CSÅž Adjud – CA Roman și este componentă a Lotului Național de junioare II a României. ” Ne mândrim că putem avea alături de noi o asemenea sportivă valoroasă, care aduce rezultate deosebite de la competițiile naționale”, a spus și antrenorul Ioan Ciortan, de la clubul CSÅž Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?