Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Reţetă din Crişana: Boi pe moare


Ingrediente:
Făină de mălai Arpis
Zeamă de varză
Ulei Arpis

Mod de preparare:
Se fierbe zeama de varză. Din mălai Arpis se face o mămăligă tare care să poată fi tăiată cu ața și se formează din ea găluște, care se fierb în zeamă de varză timp de 1-2 minute. Apoi se scot, se scurg și se ung cu ulei Arpis, după care se pun în farfurie și se toarnă zeamă de varză peste ei spre a fi mâncați.

                                                                   http://traditiiculinareromanesti.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?