Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Trei suspecți de omor rămân în arest


Magistrații Tribunalului Vranceau au decis, zilele trecute, să prelungească arestul preventiv în cazul a trei suspecți judecați pentru omor. Luni, judecătorii de la instanța vrânceană au admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și au dispus, în Camera de Consiliu, prelungirea măsurii arestării preventive cu 30 de zile pentru Lili Åžtefan și Apostol Mohârță, ambii cercetați pentru omor, după ce și-au ucis cu violență tatăl, respectiv nepotul, luna trecută. „Dispune prelungirea măsurii arestării preventivă a inculpatului Åžtefan Lili, în prezent aflat în Arestul IPJ Vrancea, pe o durată de 30 zile, începând cu 21.04.2014 până la 22 mai 2014, inclusiv. Onorariul apărătorului din oficiu în sumă de 100 lei va fi avansat din fondurile Ministerului justiției. Cu drept de contestație, în termen de 48 ore de la pronunțare”, se arată decizia instanței în primul caz. Lili Åžtefan, din comuna Milcovul, și-a omorat tatăl după ce l-a lovit în cap cu mai multe lovituri de secure, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de alcool. 
    Aceeași decizie au luat judecătorii și în cazul lui Apostol Mohârță, de 60 de ani, din Sihlea, care și-a omorât nepotul după ce l-a înjunghiat în inimă cu un cuțit, tot pe fondul unui conflict. „Dispune prelungirea măsurii arestării preventivă a inculpatului Mohârță Apostol, în prezent aflat în Arestul IPJ Vrancea, pe o durată de 30 zile, începând cu 21.04.2014 până la 22 mai 2014, inclusiv”, este soluția instanței.
    Åži un suspect de omor, de 37 de ani, din Garoafa rămâne în arest. „Menține măsura arestării preventive dispusă față de inculpatul Smeu Mirel Åžtefan, în prezent aflat în Penitenciarul Focșani. Cu drept de contestație în termen de 48 ore de la comunicare”, este decizia udecătorilor. Acesta și-a înjunghiat în spate fratele, cu un cuțit, în decembrie 2013. Inculpatul este recidivist, fiind judecat anterior tot pentru tentativă la omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?