Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Ești un șofer bun? Răspunde la întrebare


Vă invităm să vă testați cunoștințele auto. În fiecare zi vom publica o întrebare, cu variante de răspuns, varianta corectă urmând să fie publicată a doua zi.

25. Circulați în spatele unui autobuz și vă apropiați de o intersecție semnalizată cu indicatorul Oprire. Cum veți proceda în această situație pentru a traversa în siguranță intersecția?

a) vă continuați deplasarea, traversând intersecția o dată cu autobuzul, în cazul în care conducătorul acestuia a oprit și s-a asigurat că prin intersecție nu circulă alte vehicule;
b) vă opriți în dreptul indicatorului, după care vă continuați drumul întrucât, dacă a trecut autobuzul, nu sunt pericole;
c) vă opriți în locul în care aveți vizibilitate maximă și vă asigurați, chiar dacă în același mod a procedat și conducătorul autobuzului.
(Sursa chestionare.auto.ro)

    Varianta corectă a întrebării de ieri „Ce trebuie să aveți în vedere atunci când circulați pe lângă un șir de autovehicule staționate?” este a – „o portieră poate fi deschisă în orice moment de către unul dintre ocupanții autovehiculelor;”. Răspunsul corect al întrebării de astăzi îl veți afla în ediția de mâine.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?