Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Adolescenţii care au tâlhărit un copil, trimişi în judecată


Adolescenții care la mijlocul lunii martie au tâlhărit un copil de 12 ani, în parcul Schuman din Focșani, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Fapta a fost comisă pe data de 12 martie.
Potrivit anchetatorilor, Viorel A. și Adrian G., ambii de 17 ani, din Odobești, în timp ce se aflau în parcul Schuman din Focșani, i-au smuls unui copil de 12 ani telefonul mobil pe care îl avea asupra sa. Cei doi au fost prinși la finele lunii martie, când au și fost reținuți. „La data de 27 martie a.c., polițiștii focșăneni i-au reținut pe G. Adrian și pe A. Viorel, ambii de 17 ani, din orașul Odobești, care la data de 12.03.2014 l-au deposedat prin violență (smulgere) pe M. E. C., de 12 ani, în timp ce se afla în Parcul Schuman, de un telefon mobil. Prejudiciul cauzat a fost recuperat de polițiști, fiind predat persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tălhărie”, ne-au transmis polițiștii la momentul reținerii.
Ulterior, cei doi adolescenți au fost arestați preventiv pentru 20 de zile, măsura fiind dispusă de magistrații Judecătoriei Focșani. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpaților minori  G. Adrian, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie (…), și A.Viorel, cercetat pentru complicitate la infracțiunea de tâlhărie, (…) pe o durată de 20 de zile, începând cu data de 28.03.2014, până la data de 16.04.2014, inclusiv. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru inculpat și de la comunicare pentru procuror. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 28.03.2014”, se arată în hotărârea magistraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?