Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: „Nu pentru şcoală, ci pentru viaţă învăţăm!”


Elevii Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din Focșani au avut parte de un interesant schimb de experiență în domeniile tehnic și economic, cu ai lor colegi de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi”, în cadrul proiectului educațional „Nu pentru școală, ci pentru viață învățăm!”. Acest proiect se află la al treilea an de implementare.
Astfel, în cadrul unei întâlniri ce a avut loc joi, în Centrul de Documentare Informare al Colegiului „Gh. Asachi”, elevilor le-au fost prezentate activitățile desfășurate până în prezent, dar și beneficiile aduse de acest proiect. Liceenilor le-au fost prezentate argumente solide pentru îmbunătățirea procesului de învățare, în vederea dezvoltării personale. Apoi, elevii unității de învățământ gazdă le-au prezentat colegilor parteneri mai multe materiale având ca temă „Banii”. Elevii de la Colegiul „Ion Mincu” au prezentat aspecte cu privire la „Bugetul personal” și modul în care acesta trebuie conceput. Cu această ocazie, au fost explicate mai multe variante de a investi, împreună cu avantajele și riscurile specifice. 
În final, oaspeții au fost invitați la un tur al Colegiului „Gh. Asachi”, pentru a cunoaște și alte activități școlare și extrașcolare desfășurate. Proiectul „Nu pentru școală, ci pentru viață învățăm!” este coordonat de profesoarele Elena Duțescu și Cezarina Nicodei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?