Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Tochitură ardelenească


Ingrediente:
ceafă de porc 230 gr  
ulei Arpis 150 gr
sare, piper
boia de ardei dulce
usturoi 3 gr
făină de mălai Arpis 140 gr
ou
brânză de burduf 50 gr

Mod de preparare:
Ceafa de porc condimentată cu sare și piper se taie bucățele, se călește bine în uleiul Arpis încins până când scade bine, se adaugă la final usturoi, boia și se trage de-o parte. Se face o mămăliguță bună pe care o așezăm pe platou, peste ea punem două felii din brânză de burduf, la mijloc un ochi făcut la tigaie și alături carnea cu puțină grăsime lăsată prin prăjire.

                                                                  http://traditiiculinareromanesti.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?