Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: Premiul I pentru corul „Angels“ la un concurs de muzică religioasă


Corul de copii „Angels”, din cadrul Centrului de zi „Dănuț” din Broșteni, a obținut premiul I la una dintre secțiunile Festivalului Concurs Național de Muzică Corală Religioasă Ortodoxă „Buna Vestire”, aflat la cea de-a XXIV-a ediție. Acest eveniment s-a desfășurat duminica trecută, în localitatea Fundu Moldovei, județul Suceava. Au participat copii talentați din toate colțurile țării, astfel că premiul obținut de elevii din Broșteni este extrem de important pentru palmares.
Fiind câștigătorii premiului I și la ediția de anul trecut, membrii corului „Angels” au susținut și un mini-concert în pauza de jurizare. Pe tot parcursul recitalului, s-a remarcat profunzimea cu care copiii au fost pregătiți. Vocile frumoase și acompaniamentul au făcut ca acest  moment să transpună publicul într-o atmosferă religioasă și înălțătoare.
Cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului Concurs Național de Muzică Corală Religioasă Ortodoxă „Buna Vestire” a fost organizată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural Bucovina – Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Primăria și Consiliul local Suceava și Societatea de Cultură „Dimitrie Gusti” din Fundu Moldovei. Președintele juriului a fost prof. univ. dr. Viorel Munteanu, de la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, iar membri au fost profesori universitari de la importante universități de artă din țară. Deplasarea copiilor din cadrul Centrului de zi „Dănuț” la acest  eveniment a fost posibilă cu sprijin din partea Primăriei și al Consiliului Local Broșteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?