Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Ajutoare pentru cei cinci copii din Bordești


Cei cinci copii cu vârste de 10 luni, 4, 9, 11 și 16 ani, din Bordești, împreună cu părinții Rodica și Marius Păunel și bunicii Georgeta și Aurel Păunel, a căror casă a fost mistuită de flăcări cu tot ce era în ea, au primit ajutoare din partea cititorilor noștri. Foarte mulți focșăneni care și-au dorit anonimatul le-au trimis acestora saci cu haine, pături, diverse alte obiecte necesare la casa omului, alimente, dar și bani. Prin intermediul redacției noastre au fost trimiși 210 lei din partea a doi polițiști și 100 de lei din partea unei doamne care a spus că „mai ales acum, în prag de Paște, e bine să facem fiecare câte o faptă bună. Iar acești copii au cu adevărat nevoie”.
De asemenea, ajutoare au fost duse și de elevii Liceului de Arte „Gheorghe  Tattarescu” din Focșani sau au fost trimise direct la familie de diverse alte persoane. „Le mulțumim mult oamenilor care au sărit să ne ajute și mulțumim și ziarului Monitorul de Vrancea că a scris despre situația noastră. Să vă dea Dumnezeu sănătate”, a spus Marius, tatăl celor cinci copii, care s-a mutat cu aceștia, până la reconstruirea locuinței, într-o casă a unei rude din Bordeștii de Jos, iar în grajdul din curte, singurul rămas neatins de flăcări, au rămas să locuiască doar bunicii. Puteți reciti povestea acestei familii și nenorocirea care i-a lovit în 13 martie, în miezul zilei, accesând linkul:  http://www.monitorulvn.ro/articole/galerie-foto-cinci-copii-traiesc-intr-un-grajd-in-valea-bisericii_2_160236.html
    Familia aceasta trăiește din munca cu ziua și din ajutor social, bani absolut insuficienți pentru reconstruirea casei. De aceea, ei au în continuare nevoie de ajutor, familia putând fi contactată direct la numărul de telefon 0784.544.083. De asemenea, generozitatea unui sponsor care să le doneze materiale de construcții pentru a-și ridica din nou măcar două odăi, ar face acești copii necăjiți să creadă, cu adevărat, în minuni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?