Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ATENŢIE, şoferi! Începe plombarea străzilor din Focşani


De luni începe plombarea străzilor din Focșani, spune primarul Decebal Bacinschi, mulțumit că în acest an străzile au ieșit cu bine din iarnă, în comparație cu alți ani. Reparațiile străzilor vor fi realizate de muncitorii de la Direcția de Dezvoltare Servicii Publice din cadrul Primăriei. De asemenea, din această săptămână va începe și trasarea cu vopsea a marcajelor de pe străzile din Focșani, în special a trecerilor de pietoni. „Am început vopsitul sensurilor giratorii, a bordurilor. Vom începe să săpăm toate peluzele, începem să trasăm orașul și începem reparațiile acolo unde este cazul. Vreau să facem curățenie și în jurul bisericilor, să verificăm iluminatul. Vreau ca de Paște orașul să arate frumos”, ne-a spus primarul Decebal Bacinschi. 
    În următoarele zile vor reîncepe și lucrările de finalizare la Bulevardul Brăilei, odată cu venirea muncitorilor de la firma de construcții, SC Vega 93 SRL Galați. În zonă a mai rămas de „ajustat” sensul giratoriu de la intersecția cu strada Bucegi și de trasat trecerile de pietoni, întrucât în prezent circulația pietonală, dar și rutieră, este haotică în acest punct, din cauză că intersecția nu a fost finalizată și nici semnalizată corespunzător.
    Primarul Bacinschi a spus că tot în această săptămână vor începe lucrările și pentru amenajarea sensului giratoriu de la Comcereal, de la intersecția Bulevardului Unirii cu Străzile 1 Decembrie și Anghel Saligny, dar și Bulevardul București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?