Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Amy Winehouse ar putea fi „reînviată” ca hologramă


Cântăreața britanică Amy Winehouse ar putea fi „readusă la viață” sub forma unei holograme și ar putea să susțină astfel un turneu mondial postum.
Miliardarul Alki David intenționează să organizeze un turneu mondial pentru cântăreața Amy Winehouse, folosind tehnologia computerizată 3D și o orchestră, informează contactmusic.com. Antreprenorul cipriot de origine greacă va folosi aceeași tehnologie care a fost utilizată pentru a-l „reînvia” pe rapperul Tupac Shakur – care a fost împușcat mortal în 1996 – la ediția din 2012 a Festivalului Coachella. „Planul este ca Amy să susțină în sfârșit un turneu mondial, pentru că nu a reușit să facă acest lucru atunci când era în viață”, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun. „Cu ajutorul unei orchestre și a unei holograme, ea poate să urce pe scenă, iar fanii pot să o vadă interpretând cântecele ei legendare. Ideea este încă într-un stadiu incipient, iar organizatorii speră că tatăl lui Amy, Mitch, va urca pe scenă în partea introductivă a concertelor”, a adăugat aceeași sursă.
    Mitch Winehouse s-a declarat deja de acord cu proiectele care „țin vie memoria” fiicei sale și a spus că acceptă folosirea unor holograme pentru Amy Winehouse, care a murit la vârsta de 27 de ani în 2011. „Cel mai important lucru pentru Amy era muzica, iar eu sunt sigur că foarte mulți oameni și-ar dori să o audă cântând din nou. Totul depinde acum de ceea ce își doresc fanii lui Amy, ca metodă de a-i păstra vie amintirea. De va fi o carte, un album sau o hologramă, atunci așa să fie!”, a spus Mitch Winehouse.
    Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reședința ei din cartierul londonez Camden. Medicii legiști au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei „intoxicații cu alcool”.
Albumul „Back to Black” lansat de Amy Winehouse în 2006 a făcut din această artistă britanică o vedetă internațională. Născută la Londra, Amy Winehouse, care s-a luptat mulți ani cu dependența de droguri și de alcool, este considerată artista care a reușit să crească din nou popularitatea muzicii „soul”.
    Fanii și criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv și combinația unică de jazz și soul care îi caracterizau muzica. Un alt avantaj al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare – muzica pe care a scris-o este, fără excepție, profund personală, de o candoare brutală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?