Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

14 elevi vrânceni, calificaţi la Olimpiada Naţională de Limbi Romanice


Inspectoratul Åžcolar Județean (ISJ) Vrancea a publicat lista cu elevii calificați la faza națională a Olimpiadei de Limbi Romanice. Astfel, cei mai mulți calificați sunt la Limba Franceză. Vor merge la faza națională Andrei Adelin Dogaru, elev în clasa a VII-a la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu, sub coordonarea profesoarei Elena Manovici; Sorina Boldeanu, elevă în clasa a VIII-a la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, sub îndrumarea profesoarei Roxana Stoian; Adelina Cristiana Bălan, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Unirea”, sub coordonarea profesoarei Crenguța Stanciu și Alexandra Maria Văduva, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, sub îndrumarea profesoarei Claudia Lepădatu. Tot la Limba Franceză au mai reușit calificarea la faza națională Andreea Ilinca Duță, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, sub îndrumarea profesoarei Elena Vișinescu și Cristina Dobârceanu, elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Emil Botta” din Adjud, sub îndrumarea profesoarei Mihaela Milea.
La Limba Italiană s-au calificat la etapa națională cinci elevi. Lista este compusă din Raluca Manea, elevă în clasa a VIII-a la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” din Panciu, sub îndrumarea profesoarei Anca Sonia Alexandrescu; Sabina Andra Săcăluș, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, sub îndrumarea profesoarei Crenguța Stanciu și Ioana Găină, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, de asemenea coordonată de profesoara Crenguța Stanciu. Lista calificaților la naționala de italiană este completată de Andra Serena Å¢enea, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, și unirista Gabriela Cosmina Gherghe, elevă în clasa a XII-a, ambele fiind coordonate de profesoara Crenguța Stanciu.
La Spaniolă s-au calificat trei eleve și anume: Nicoleta Stan, elevă în clasa a X-a la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani, sub îndrumarea profesoarei Mihaela Moisă; Alexandra Toma, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Emil Botta” din Adjud, coordonată de profesoara Mihaela Milea și Adrian Gătin, elev în clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv din Focșani, sub îndrumarea profesorului Ionel Agrigoroaiei.
Etapa națională a olimpiadei de limbi romanice va avea loc în perioada 7-11 aprilie, la Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?