Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: O parte din Secția de Terapie Intensivă a fost renovată


Pacienții care vor fi internați în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Focșani vor beneficia de condiții mai bune. O parte din această secție a fost igienizată și renovată complet.
Managerul unității, Constantin Mîndrilă, a declarat că după sărbătorile pascale intenționează să renoveze și celălalt sector al secției. „Toate lucrările au fost efectuate prin forțe proprii, cu muncitori și fonduri proprii. Am demonstrat că dacă se vrea, se pot realiza lucruri în timp scurt, cu toate că situația financiară este precară. Am renovat și igienizat de la tencuială sectorul de septici, care cuprinde un salon mare, rezervă, baie și hol. Urmează ca zilele următoare să primim și mobilierul corespunzător pentru acest sector. După sărbătorile pascale, intenționez să continui igienizarea și renovarea și celorlalte saloane din cadrul secției de Anestezie și Terapie Intensivă”, a declarat acesta.
În ultimele luni, în Spitalul Județean au fost realizate mai multe lucrări de modenizare. De asemenea, au fost înființate două săli de operații pentru secția de Ortopedie, dar au fost realizate și spații speciale pentru vizitatori, la intrarea în fiecare secție.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?