Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Trupa „Ciobănaşul“, locul I la un concurs naţional de dans


Membrii trupei de dans „Ciobănașul” de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani au fost răsplătiți cu premiul I, la categoria dans popular, în cadrul Concursului Național de Dans „Flori pentru Mama”. Elevii din cadrul trupei „Ciobănașul” au participat cu dansul „suită moldovenească”, care le-a adus, de altfel, cea mai înaltă distincție din cadrul concursului. Pe ringul de dans au urcat elevi de clasele a IX-a și a X-a, membri ai trupei „Ciobănașul”, iar performanța lor este una deosebită, având în vedere că la start s-au aliniat cei mai buni elevi dansatori din țară. Elevii de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani sunt coordonați de profesoara Marilena Vâlcu.
În cadrul concursului, un moment deosebit a fost prezentat de elevii Åžcolii Gimnaziale Tîmboiești, respectiv de formația „Autenticii”, care au prezentat hora muntenească. Ei au obținut premiul II. Școlarii au fost pregătiți de profesorul pentru învățământul primar Elena Pleșa și directorul unității de învățământ, Mihaela Simion.
La concurs a participat și structura Åžcoala Gimnazială Slimnic, cu formația Gypsy Junior, care a prezentat un dans țigănesc, elevii fiind pregătiți de învățătoarea Camelia Åžerbănoiu și institutoarea Paula Rădulescu, dar și un vals, fiind pregătiți de Mariana Mihălceanu și Paula Rădulescu. Au participat 10 copii de la clasa pregătitoare, clasa I și a II-a, care au impresionat publicul prin drăgălășenie, grație și atitudine, iar pentru momentul prezentat au câștigat locul I, la categoria lor. Impresionante au fost și costumele specifice portului țigănesc.
Concursul Național de Dans „Flori pentru Mama” a fost organizat de Palatul Copiilor din Focșani și a avut loc la Sala Polivalentă, weekend-ul trecut.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?