Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Încep Galele Teatrale Focșănene, cu opereta ”My Fair Lady”


Galele Teatrale Focșănene, ediția a XVIII-a, debutează duminică, 23 martie, la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” din Focșani și se vor încheia pe 31 martie. Toate spectacolele sunt programate să înceapă la ora 19.00.   
    Duminică, focșănenii sunt invitați să ia parte la o producție locală, pusă în scenă în premieră la Focșani: opereta „My Fair Lady” de Frederic Loewe, o producție a Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia”, care va fi pusă în scenă de Orchestra de Cameră „Unirea”, dirijor Vincent Gruger, împreună cu soliști de la Opera Națională și Teatrul de Operetă din București, un cor și ansamblu de balet. Biletele au fost puse deja în vânzare la Agenția Teatrului și costă 50 lei la lojă, 40 lei la stal și 30 lei la balcon.
    Luni, 24 martie, UNATC București prezintă spectacolul „Frații Karamazov”, după F. M. Dostoievski. Biletele costă: 30 lei – lojă, 20 lei – stal și 10 lei pentru elevi. Marți, 25 martie, Teatrul Mic din București vine la Focșani cu piesa „Profesiunea Doamnei Warren”, de George Bernard Shaw, cu Maia Morgenstern în rol principal, Mihai Dinvale și Tudor Istodor, fiul Maiei Morgenstern. Biletele costă 80 lei pentru stal și loje și 60 lei la balcon. Miercuri, 26 martie, Teatrul B52 București prezintă spectacolul „Gunoierul”, de Mimi Brănescu. Prețurile biletelor sunt de 40 lei la lojă, 30 lei la stal și 10 lei pentru elevi.
    Pe 27, 28 și 29 martie, Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” va prezenta trei piese: „Încurcă lume”, de A. D. Hertz, „Fericire conjugală” după A. P. Cehov și „Hamlet” de William Shakespeare. Biletele costă: 30 lei la lojă, 20 lei la stal și 10 lei pentru elevi. 
    Duminică, 30 martie, Teatrul Național de Operă și Balet din Constanța vine la Focșani cu spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci”, de P. I. Ceaikovski. Biletele costă 100 lei, iar elevii și pensionarii pot achiziționa bilete la preț redus, de 50 lei. Galele Teatrale Focșănene se încheie luni, 31 martie, cu spectacolul „Comedie pe întuneric”, de Peter Shaffer, al Centrului Cultural „Arcub” București. Biletele costă 50 lei la stal și lojă și 40 lei la balcon. Biletele se găsesc doar la Agenția Teatrului Municipal Focșani.
Galele Teatrale Focșănene sunt organizate în acest an, în parteneriat, de Ateneul Popular și Teatrul Municipal și sunt prilejuite de sărbătorirea Zilei Mondiale a Teatrului, pe 27 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?