Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

GALERIE FOTO: Balul Balurilor şi-a desemnat câştigătorii


Larisa Georgiana Ochean și Răzvan Cătălin Son, de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani, au fost desemnați câștigătorii ediției 2014 a Balului Balurilor, eveniment ce s-a desfășurat aseară, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță” din Focșani.
Într-o atmosferă relaxată, cei mai buni boboci au încercat să câștige inimile publicului și ale membrilor juriului. Balul Balurilor a presupus patru probe. Pentru început, s-a făcut prezentarea perechilor care au intrat în concurs, apoi a urmat proba de perspicacitate. Dintr-un bol, candidații au extras câte patru cuvinte, cu care au trebuit să alcătuiască o frază logică. A urmat apoi proba de originalitate, în cadrul căreia toți candidații au ales să impresioneze prin dans. La final, fetele au prezentat rochiile de seară, iar băieții costumele elegante. Între probele concurenților, liceenii au susținut diferite momente artistice.
După o seară atât de reușită și plină de distracție, a venit rândul juriului să desemneze câștigătorii. Astfel, cuplul format din elevii Larisa Georgiana Ochean și Răzvan Cătălin Son, de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani, a fost desemnat câștigătorul ediției 2014 a Balului Balurilor. Locul II a revenit elevilor uniriști Cora Oprea și Andrei Dumitrescu. Pe locul III s-au clasat Andreea Roxana Spulber și partenerul ei de scenă, elevul Ciprian Strat, fiul Retei Strat, directoarea Åžcolii „Mihail Armencea” din Adjud. Ambii elevi au reprezentat Liceul Teoretic „Emil Botta” din Adjud.

La secțiunea „Cea mai bună galerie”, locul I a revenit Colegiului Național „Unirea”, pe locul II s-a clasat galeria Liceului Pedagogic, iar pe locul III a urcat galeria Colegiului Tehnic „Ion Mincu”. Elevii desemnați câștigători au primit premii supriză, flori și diplome. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean al Elevilor Vrancea.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?