Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Compartiment de Chirurgie Estetică, Microchirurgie şi Plastică la Spitalul Adjud


Spitalul Municipal Adjud va avea, în curând, Compartiment de Chirurgie Estetică, Microchirurgie și Plastică. Acesta va funcționa în cadrul Compartimentelor de Chirurgie și Ortopedie, care au, la un loc, 42 de paturi de spitalizare. Noul compartiment va avea 5 paturi de spitalizare.
Pe 27 martie, conducerea unității organizează concurs pentru ocuparea postului de medic chirurg plastician, la care s-a înscris un tânăr medic, care a terminat deja Rezidențiatul. Managerul unității, medicul Gheorghe Bercea, ne-a precizat că după ce va fi organizat acest concurs, se va trimite către Ministerul Sănătății documentația necesară pentru înființarea compartimentului. „Pe 27 martie avem un concurs pentru un post de chirurg plastician. După ce se va susține concursul, vom trimite la Ministerul Sănătății documentele pentru aprobarea înființării compartimentului de Chirurgie Estetică, Microchirurgie și Plastică. Acesta va avea cinci paturi de spitalizare și este extrem de necesar, deoarece în județ avem doar doi medici plasticieni, care au un volum foarte mare de muncă. Plus, Spitalul Adjud deservește peste 70 de mii de persoane„, ne-a declarat medicul Bercea.
Unitatea din Adjud dispune de aparatura necesară intervențiilor chirurgicale plastice, mai exact două microscoape operatorii și o masă chirurgicală, în valoare de 60 de mii de euro, primite de la două fundații, din Elveția și Olanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?