Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Filmările pentru „Războiul stelelor VII” vor începe în luna mai


Filmările pentru următorul lungmetraj din franciza „Războiul stelelor” vor începe în luna mai, la Pinewood Studios, în apropiere de Londra, au anunțat producătorii peliculei. Studiourile Disney și Lucasfilm au confirmat faptul că acțiunea din a șaptea parte a francizei va avea loc cu 30 de ani după evenimentele din lungmetrajul precedent, „Întoarcerea lui Jedi: Ediție Specială/ Episode VI: Return of the Jedi” (1983), conform bbc.co.uk.
    În acest nou film „vor apărea trei noi actori tineri, în roluri principale, alături de câteva chipuri extrem de familiare”, au spus producătorii într-un comunicat de presă, alimentând speculațiile conform cărora actorii din trilogia inițială – Mark Hamill, Harrison Ford și Carrie Fisher – vor apărea în „Războiul stelelor VII”.
    „Star Wars: Episode VII” este regizat de J.J. Abrams, care este și coautor al scenariului, împreună cu Lawrence Kasdan. Conform hollywoodreporter.com, actorul Adam Driver – cunoscut pentru apariția în serialul de televiziune „Girls/ Fetele”, dar și pentru rolurile din „Lincoln” și „Inside Llewyn Davis” – este pe punctul de a încheia negocierile pentru interpretarea personajului negativ în noua peliculă.
    Totodată, rolul principal din franciză este disputat de cinci actori tineri, aflați pe „lista scurtă” a studiourilor de producție: Ed Speelers, Jesse Plemons, Matthew James Thomas, Ray Fisher și John Boyega. „Războiul stelelor VII” este al cincilea film din această serie care va fi turnat în Marea Britanie, după trilogia inițială, filmată la Elstree Studios, și „Star Wars Episodul I – Amenințarea fantomei”, la Leavesden Studios, ambele din Hertfordshire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?