Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Ce mai fură hoţii: energie electrică şi SEMNAL TV


   Polițiștii au întocmit dosare penale pe numele a 13 persoane care s-au racordat ilegal la rețeaua electrică. Acestea au fost depistate în timpul unor verificări efectuate de polițiști și angajați ai Electrica, joi, în mai multe localități de pe raza județului.
    Printre cei pe numele cărora au fost întocmite dosare penale se numără și un bărbat de 40 de ani, din Paltin. „La data de 13 martie 2014, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Paltin, împreună cu reprezentanți ai FDEE Focșani, l-au identificat pe C. Viorel, de 40 ani, din localitate, care a sustras energie electrică prin folosirea unei instalații clandestine de racordare directă la rețeaua publică. În cauză a fost întocmit dosar penal”, ne-au transmis polițiștii. 
    În aceeași zi s-au făcut verificări și la Năruja, unde, de asemenea, au fost găsite nereguli. Polițiștii ne-au precizat că în timpul verificărilor s-a stabilit că doi bărbați din localitate, unul de 68 de ani, celălalt de 27 de ani, aveau curent electric fără să plătească niciun leu pentru asta. Ei se racordaseră ilegal la rețeaua de alimentare cu energie electrică. „La data de 13 martie 2014, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Năruja, împreună cu reprezentanți ai FDEE Focșani, i-au identificat pe V. Ionașc, de 68 ani, și Åž. Stănică, de 27 ani, ambii din localitate, care au sustras energie electrică prin folosirea unei instalații clandestine de racordare directă la rețeaua publică. În cauză a fost întocmit dosar penal”, ne-au preciuat anchetatorii.
    Cel mai mult s-a furat la Slobozia Bradului. Aici, polițiștii și angajații Electrica au găsit 10 persoane branșate ilegal la rețeaua electrică. Pe numele lor s-au întocmit dosare penale de cercetare, iar de acum nu vor mai avea curent decât dacă vor plăti. „La data de 13 martie 2014, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești, împreună cu reprezentanți ai SC Electrica SA Focșani, au identificat un număr de 10 persoane din comuna Slobozia Bradului care erau branșate ilegal la rețeaua publică și sustrăgeau energie electrică. În cauză au fost întocmite dosare penale”, au adăugat anchetatorii.
    Și la Sihlea au fost găsite nereguli. Ei nu au furat curent, ci s-au branșat ilegal la o rețea de cablu TV. „La data de 13 martie 2014, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sihlea i-au identificat pe T. Nicușor, T. Florin-Lăzărică, F. Marian, S. Luminița-Ludmila și D. Mihaela, toți din localitate, care s-au branșat ilegal la o rețea de cablu, sustrăgând semnal TV. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, ne-au mai spus polițiștii.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?