Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Sportivi de la 7 cluburi s-au bătut la Odobeşti


    Sala de sport din orașul Odobești a găzduit prima ediție a concursului de karate shotokan „Cupa Primăverii”, competiție organizată de Primăria Odobești, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea și Clubul Sportiv „Foc Viu” Focșani. La deschiderea oficială au fost prezenți oficialul din partea Primăriei Odobești, George Miron, directorul DJST Vrancea, Daniel Gongu și inspector școlar, Ionel Ambrosie, din partea ISJ Vrancea. 
    Au răspuns invitației cluburile: CS Universitatea Suceava, CS Damialan Karate, CS Danku – Dai Bacău, CS Vipergym, CS Dinamo Bacău, CS Master Karate Sf. Gheorghe și CS Foc Viu Focșani, adunându-se la bătaie aproape 100 de sportivi, începând de la 4 ani până la 33 ani. CS Foc Viu a trimis în concurs 36 de sportivi, de la secțiile din Odobești și Focșani, reușind să câștige 52 de medalii și trofeul „Cupa Primăverii”, pus la bătaie de organizatori pentru clubul care obține cele mai multe medalii.
    „A fost o provocare să organizăm un concurs de karate în orașul Odobești, dar, spun că întrecerea a fost o reușită. Nu am cuvinte să-mi exprim mulțumirea primarului orașului Odobești, Daniel Nicolas, care fără rezerve, ne-a dat  concursul în organizarea acestei întreceri  sportive. Mulțumesc părinților și susținătorilor, care au umplut sala de energie pozitivă, dând o notă de optimism și siguranta micuților sportivi. Debutul a fost greu, dar nu a fost imposibil și sper că la următoarea ediție să putem aduna un număr cât mai mare de cluburi participante”, ne-a declarat profesorul Dănuț Vulcan, președintele CS Foc Viu Focșani.
   
Rezultatele sportilor de la CS Foc Viu la Cupa Primăverii

– secția Odobești: Beatrice Guzinschi – locul I la kata și III la kumite, Răzvan Ioan – locul III la kata și kumite, Tudor Buchidău – locul II la kumite, Valentin Catană – locul II la kumite, Flaviu Dingă – locul III la kumite, Sorin Proca – locul II la kata, Nicușor Miron – locul III la kata și kumite, Mihnea Ionescu – locul III la kata, David Enache-Vasluianu – locul III la kumite, Tudor Vulcan – locul II la kata și kumite, Denis Fîșioiu – locul II la kumite și III la kata, Denis Guzinschi – locul I la kata și kumite. Mihai Andreiu, Ionuț Catană și Lorenzo Buzatu, deși au avut evoluții bune, nu au reușit să urce pe podium, deoarece concurența a fost mare la categoria lor.
– secția Focșani: Mihaela – Diana Vulcan – locul I la kata și kumite, Mădălina Constantin – locul II la kumite și III la kata, Gabriel-Răzvan Fudulică – locul I la kata și kumite, Alessandro Saulea – locul II la kumite, Roxana Jora – locul III la kata și kumite, Ionuț Constantin – locul I la kumite și III la kata, Mara Bălăuță – locul I la kumite și III la kata, Rovana-Bianca Simerea – locul III la kata și kumite, Alexandra Bălăuță – locul II la kumite, Florin Alexandru – locul III la kata și kumite, Andrei Benguș – locul II la kata, Raluca Pop – locul II la kumite și III la kata, Ariana Gaiță – locul I la kumite și II la kata, Cosmin Toma – locul III la kata și kumite, Mihai Olteanu – locul II la kata și III la kumite, Lian-Marian Ioniță – locul I la kumite și III la kata, Răzvan Benguș – locul II la kata și III la kumite, Cristian Pop – locul I la kata și II la kumite, iar Adam Petrescu a ratat podiumul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?