Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier


   Trei șoferi s-au ales cu dosare penale marți și miercuri, pentru infracțiuni la regimul rutier. Printre cei cercetați se numără și Iordan M., de 50 de ani, din Răstoaca. El a fost oprit în trafic miercuri, pe raza localității, în timp ce conducea o basculantă. Întrucât mirosea a alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul alcoltest. Rezultatul a fost de 0,56 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
    Și un tânăr de 27 de ani este cercetat într-un dosar penal. Marian S. se deplasa cu o motocicletă marca Yamaha, pe DN 2 D Focșani-Tulnici, în momentul în care polițiștii i-au făcut semn să oprească. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că motociclistul nu avea permis corespunzător categoriei. Mai mult, el a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, dar și să-i fie recoltate probe de sânge.
    Polițiștii au întocmit dosar penal și pe numele unei femei din Vidra. Oamenii legii spun că Daniela P. conducea un autoturism Fiat Stilo care avea autorizația de circulație provizorie expirată de o zi. Åžoferița a fost depistată în trafic miercuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?