Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Doi hoţi au fost arestați, un altul a fost pus sub control judiciar


   Trei persoane au fost reținute marți de polițiști, acestea fiind suspectate de  săvârșirea mai multor infracțiuni de furt. Două dintre ele au fost prezentate instanței de judecată, miercuri, cu propunere de arestare preventivă și au primit mandate pentru 30 de zile, iar cea de-a treia a fost pusă sub control judiciar. Cei trei sunt bănuiți că au dat mai multe spargeri în Odobești, Focșani și Golești. De menționat că cei trei sunt cercetați în două dosare diferite.
    Polițiștii de la Secția 1 Poliție Rurală Golești au fost anunțați marți, de o persoană din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au intrat în locuința sa, de mai multe ori, și au sustras bunuri în valoare de 2.500 lei. În urma sesizării, polițiștii au făcut verificări și au dat de principalul suspect, care a și fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Este vorba de Laurențiu Petronel A., care ieri a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă și a primit mandat pentru 30 de zile.
    Potrivit buletinului de presă primit de la IPJ Vrancea, „la data de 11 martie 2014, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești au fost sesizați de către A. Costel, de 46 ani, din localitate, despre faptul că în perioada 09-11 martie 2014, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în locuință de unde au sustras mai multe bunuri, prejudiciul fiind de aproximativ 2500 lei. Cu ocazia cercetărilor polițiștii l-au identificat pe A. Laurențiu-Petronel, de 22 ani, din localitate, care a fost reținut pe bază de ordonanță”.
    Și polițiștii odobeșteni au pus mâna pe doi tineri, bănuiți că au dat mai multe spargeri în Odobești și Focșani. Unul dintre suspecți este din Tulcea, iar celălalt din Odobești. Ei au spart trei societăți comerciale din Odobești, iar prejudiciul a fost estimat la aproximativ 10.000 lei. În Focșani au acționat de mai multe ori. Anchetatorii ne-au precizat că ei furau produse alimentare, țigări, obiecte de îmbrăcăminte și altele. „La data de 11 martie 2014, polițiștii din cadrul Poliției orașului Odobești, i-au identificat pe V. Adrian, de 26 ani, din comuna Izvoarele, județul Tulcea, și F. Mihai, de 22 ani, din localitate, ca fiind autorii mai multor furturi din societăți comerciale de pe raza orașului Odobești și a municipiului Focșani”, spune ofițerul de presă al IPJ Vrancea.
    Adrian V., care ar fi recidivist, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar Mihai F. a fost pus sub control judiciar. „În cazul uneia dintre persoane, procurorul a dispus măsura controlului judiciar”, ne-a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, Luminița Dogaru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?