Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Alegeri pentru funcţia de primar al oraşului Panciu, pe 25 mai


   Alegerile parțiale pentru desemnarea primarului orașului Panciu vor avea loc pe data de 25 mai. Prim ministrul Victor Ponta a anunțat, ieri, că se vor organiza alegeri parlamentare și locale parțiale odată cu cele europarlamentare, pe data de 25 mai. „Vreau să anunț o decizie pe care am luat-o discutând cu liderii coaliției de guvernare — aceea că Guvernul va declanșa procedurile pentru ca pe 25 mai, odată cu alegerile europarlamentare, să facem alegeri și în colegiile parlamentare rămase vacante și pentru funcțiile de primar sau consilii locale. Vom avea, practic, pe 25 mai alegeri europarlamentare, dar vom mai avea și alegeri parlamentare parțiale și alegeri locale parțiale acolo unde sunt funcții vacante. Era o decizie importantă”, a declarat premierul Ponta la Palatul Parlamentului.
    La sfârșitul anului trecut, conducerea organizației PSD Panciu a anunțat că viceprimarul orașului Panciu, Iulian Nica, este candidatul acestei organizații pentru funcția de primar la alegerile locale parțiale ce vor fi organizate ca urmare a decesului fostului edil Ion Petre. Deputatul PSD de Vrancea, Ciprian Nica, a declarat că întreaga comunitate locală va trebui să facă față cu brio unei perioade foarte dificile, marcată de alegerea unui nou primar, care va trebui să garanteze continuitatea activității începute de Ion Petre în fruntea administrației locale. Tot atunci, viceprimarul Iulian Nica a declarat că noua echipă de la conducerea Primăriei Panciu va da dovadă de aceeași putere de muncă și de unitate.
    Candidatura lui Iulian Nica la funcția de primar trebuie validată, conform statutului, de conducerea organizației PSD Vrancea.

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?