Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Elevi în vizită la Căminul de Bătrâni din Focşani


    Mai mulți elevi și profesori din cadrul Åžcolii Gimnaziale nr. 2 Bordeasca Veche, structura Tătăranu, au serbat Ziua Femeii la Căminul pentru persoane vârstnice din Focșani. Aceștia au încercat să aducă în mijlocul bătrânilor un strop de bucurie, prezentând un program artistic cu dansuri și momente vesele.
    Åžcolarii claselor a VI-a și a IV-a au dăruit flori, mărțișoare, felicitări și iconițe, au servit prăjituri și suc împreună cu bunicii, dar cea mai mare satisfacție a fost aceea că au primit aplauze și lacrimi de mulțumire. Inițiativa a aparținut profesoarei pentru învățământul primar Nicoleta Săpunaru, care speră ca această legătură între generații să devină o normalitate, bucuria de a încânta și de a fi încântat să se repete și cu alte ocazii.
    La rândul său, profesoara Veronica Sion a afirmat că „această acțiune, pe lângă rolul său artistic, prin care noi profesorii și învățătorii încercăm să dezvoltăm creativitatea copiilor, mai are și un rol de punte între tânăra generație și bunicii acesteia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?