Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Femeie accidentată mortal de un taximetru, vineri seară


   O femeie a murit vineri seara, după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a produs pe DN 2 E85, la ieșire din Focșani spre Garoafa, în zona livezii. Femeia, care se deplasa pe partea carosabilă, a fost acroșată și accidentată mortal de un taximetru, înmatriculat în județul Ilfov.
   Vineri seară, în jurul orei 22.00, polițiștii nu știau cine este victima, întrucât asupra sa nu fusese găsit niciun document de identitate. „Accidentul s-a produs pe DN 2 E85, în afara municipiului Focșani. Din primele verificări a rezultat că șoferul unui taximetru, în timp ce se deplasa dinspre Focșani către Garoafa, a acroșat și accidentat mortal o femeie, care se deplasa în același sens, pe partea carosabilă. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producerea a accidentului”, ne-a precizat inspectorul principal Cătălin Manea, din cadrul Serviciului Rutier.
   După cercetarea la fața locului, trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. De asemenea, oamenii legii au continut verificările pentru a stabili identitatea victimei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?