Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Ghiocei pentru elevele Şcolii „Carol Davila“


    Elevii Åžcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” din Focșani au dorit să le ureze „O primăvară frumoasă” colegelor lor într-o manieră inedită. În cadrul unei activități intitulate „Cu o floare nu se face primăvară, dar cu mai multe da”, ei au reușit să le surprindă plăcut pe acestea. Astfel, doi băieți, îmbrăcați foarte elegant, și-au întâmpinat colegele la intrarea în incinta unității de învățământ cu câte un buchet de ghiocei. De asemenea, au fost scrise pe hârtiuțe, tăiate în formă de floare, numele tuturor celor 402 eleve ale școlii.
    Elevele au fost plăcut surprinse de gestul și de creativitatea colegilor lor, care au reușit să le facă ziua mai frumoasă și mai veselă. „Este o idee ingenioasă care ne place. Mi-am căutat numele și mi l-am găsit, l-am fotografiat și cu siguranță îl voi posta pe o rețea de socializare. Este un mărțișor foarte frumos și binevenit din partea colegilor. Sincer, nu mă așteptam!”, a spus eleva Ana Maria Tofan.
    Åži în cancelaria Åžcolii Postliceale s-a simțit venirea primăverii. Fiecare doamnă și domnișoară cadru didactic a primit câte un buchet de flori. „Mărțișorul este un simbol al primăverii ce readuce, odată cu el, natura la viață, înfloresc ghioceii, soarele își intră în drepturi și așa noi, oamenii, devenim mai entuziaști, mai bucuroși. Doresc tuturor doamnelor și domnișoarelor din această școală, ca acest mărțișor să vă aducă liniștea și fericirea de care avem nevoie cu toții și în suflet să aveți o primăvară frumoasă!”, a fost mesajul transmis de profesorul Ionuț Anton, coordonator de proiecte educative din cadrul Åžcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila”.
    Joi, în Club Bavary din Focșani va avea loc un program artistic dedicat elevilor și profesorilor școlii. La acest eveniment intrarea este gratuită pentru cursanți, începând cu ora 19.00. Coordonatori sunt profesorul Ionuț Anton și membrii Consiliului Åžcolar al Elevilor, coordonați de președinta Bianca Ionescu și vicepreședintele Bogdan Moaleș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?