Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Un inspector şcolar şi mai mulţi directori, la concursul de experţi


   Inspectorul școlar Dănuț Săcrieru, 13 directori de unități de învățământ și un director adjunct se află pe lista celor 78 de cadre didactice care au fost admise online la concursul pentru Corpul Național de experți în management educațional. Lista cuprinde cadrele didactice admise în etapa de selecție online, înainte de verificarea conformității declarațiilor din formularul de înscriere.
  În cazul inspectorului, dosarul va trebui înaintat la Ministerul Educației. Pentru ceilalți, se va forma o comisie la nivel de județ, unde își vor depune portofoliile, care vor fi apoi evaluate. Până astăzi inclusiv, profesorii admiși pot depune portofoliile cu documentele solicitate, potrivit regulamentului, iar ulterior, în zilele de 4 și 5 martie, Inspectoratul va înainta listele la Ministerul Educației. Ministerul va valida aceste liste în data de 15 martie și tot în aceeași zi, ele vor fi retransmise Inspectoratului Åžcolar.
   Pentru județul Vrancea au fost ofertate 194 de locuri la concursul pentru Corpul național de experți în management educațional, dar au fost admise online doar 78 de dosare.

   Lista cu profesorii admiși online, AICI.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?