Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VREMEA rămâne închisă


Luni, VREMEA se va menține în general închisă, iar regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori ușor mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei date în aproape toată țara, informează Administrația Națională de Meteorologie. Pe parcursul zilei va mai ploua slab, local în estul teritoriului și izolat în rest. Începând din orele serii aria ploilor, moderate cantitativ, se va extinde în sud și sud-vest. În zona de munte precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate pe crestele munților. Temperaturile maxime vor fi de la 4…5 grade în nordul Moldovei până la 13…14 grade în nord-vestul teritoriului, iar cele minime se vor încadra între 1 și 7 grade, ușor mai scăzute în depresiuni. Pe arii restrânse va fi ceață.
La BUCUREÅžTI, luni, cerul va fi noros, iar în cursul nopții temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă, în continuare mult mai ridicată decât normalul perioadei, se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Marți, VREMEA se va menține în general închisă, dar mai caldă decât în mod obișnuit în prima decadă a lunii martie în majoritatea zonelor. Vor fi ploi, în general moderate cantitativ, pe arii extinse în Oltenia și Muntenia, iar în restul țării va ploua slab, cu caracter local. În zona montană vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și izolat și trecător și în celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade, iar cele minime între 0 și 7 grade.  Pe areale restrânse va fi ceață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?