Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO: Vrâncencele au primit flori, de Mărţişor, de la Marian Oprişan


    Peste 20 de mii de flori au primit doamnele și domnișoarele din Vrancea, de 1 Martie, din partea președintelui Consiliului Județean și al UNCJR, Marian Oprișan. Florile au fost înmânate reprezentantelor sexului frumos din Focșani, Adjud, Panciu, Odobești, Mărășești de către  emisarii șefului administrației județene. „Este un gest foarte frumos din partea domnului Oprișan care, an de an, ne oferă flori cu ocazia Zilei Mărțișorului. Îi mulțumim și să o țină tot așa”, ne-a spus una dintre tinerele care a primit flori.
    Ca și în anii trecuți, emisarii președintelui Marian Oprișan s-au aflat în cele mai aglomerate locuri publice din Focșani, respectiv Piața Moldovei, Autogară, Gară, Cartierul Sud, Supermarket Carrefour, dar și din celelalte orașe mai sus menționate. Flori au primit și reprezentantele sexului frumos care lucrează în fabricile de confecții din orașele vrâncene. Nici doamnele și domnișoarele internate în spitalele vrâncene nu au fost uitate, acestea primind flori din partea președintelui Marian Oprișan, însoțite de urarea de multă sănătate. Printre emisarii șefului administrației județene s-a aflat și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu. „Este un gest pe care președintele PSD Vrancea îl face dintotdeauna și pe care reprezentantele sexului frumos îl merită din plin”, a spus Dragoș Bîrlădeanu.
    Flori au primit și doamnele și domnișoarele de la „Monitorul de Vrancea”, care au fost încântate de gestul vicepreședintelui PSD.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?