Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

VOTAŢI Laura Breană la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială!


   Laura Breană este un brand, o marcă, un nume de înregistrat la OSIM. Reportajele scrise de ea în Monitorul de Vrancea ajung la sufletele tuturor celor care le citesc, pentru că nu sunt relatate, ci sunt trăite, emoțiile transmise cititorului sunt și cele ale reporterului. „Nu pot să fiu indiferentă în fața suferinței”, mi-a spus Laura, când i-am spus că scrie la fel de bine și despre situații mai vesele. Ea a fost nominalizată la secțiunea „Premiul pentru jurnalism” în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. În urma votării online, care se încheie pe 9 martie, la ora 24.00, se desemnează finaliștii, care vor intra în etapa finală, de jurizare.
    Vă invit așadar să o votăm pe Laura Breană astfel încât munca ei, dragostea ei pentru jurnalism și pentru oameni, grija față de cei în nevoie să fie recunoscute și apreciate la nivelul întregii țări. Intrați pe linkul http://gala.cnasr.ro/index.pl/premiul_pentru_jurnalism3 și votați în dreptul Laurei Breană.
    Ediția din acest an a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, celebrează 20 de ani de la prima promoție de asistenți sociali și zece ani de la reglementarea acestei profesii. Evenimentul, ce va avea loc în data de 18 martie a.c., începând cu ora 18.00, la Teatrul Nottara din București, celebrează în România, Ziua Mondială a Asistenței Sociale și recompensează performanța și excelența profesioniștilor și personalităților care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale și la promovarea profesiei de asistent social. Finaliștii și laureații Galei, din toate categoriile la care se concurează, vor fi premiați la festivitatea de decernare a premiilor care va avea loc într-un cadrul festiv, la Teatrul Nottara.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?