Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Nicolas Cage a petrecut o noapte în staţiunea Mamaia, cu soţia şi fiul de nouă ani


    Actorul Nicolas Cage s-a aflat timp de 24 de ore în stațiunea Mamaia, el petrecând noaptea la Hotelul Iaki și fiind însoțit de soția sa și fiul lor în vârstă de nouă ani. Potrivit unor surse locale, Nicolas Cage a sosit împreună cu familia la malul mării, sâmbătă după-amiază, și s-a cazat la Hotelul Iaki, din centrul stațiunii Mamaia. Sâmbătă seară, Nicolas Cage a mâncat la un restaurant din stațiune, el alegând din meniu fructe de mare și un pește la grătar. După ce a luat cina, actorul a acceptat să se fotografieze cu angajați ai restaurantului respectiv și cu unii clienți și a acordat câteva autografe, iar apoi a revenit la hotel, unde și-a petrecut noaptea. Nicolas Cage a plecat din Mamaia duminică după-amiază și a revenit, cel mai probabil în București, acolo unde filmează pentru o nouă producție.
    Conform siteului imdb.com, actorul lucrează în prezent la filmul „The Dying of the Light”, în regia lui Paul Schrader, ce spune povestea unui agent CIA care începe să își piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni. Filmările pentru această producție au loc în București și la studiourile Castel Film, conform imdb.com. În 2010, actorul a filmat în România pentru lungmetrajul „Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care a fost lansat în 2012.
    În cei peste 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără „Părăsind Las Vegas” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, și „Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?