Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: SOCAR a inaugurat benzinăriile din Focşani şi Adjud


    Managerul general al Socar România, Hamza Karimov, împreună cu primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi, au inaugurat, ieri, una dintre cele mai mari benzinării construită până în prezent de grupul din Azerbaijan în România. Inaugurarea a avut loc în prezența mai multor oficiali ai companiei, dar și ai autorităților locale. Tot ieri, Socar România a inaugurat și stația de la Adjud.

    În Focșani, a fost inaugurată ieri benzinăria Socar, situată la ieșirea din Focșani spre Garoafa, vizavi de Dedeman. Primarul municipiului, Decebal Bacinschi, a declarat că și-a dorit ca și în Focșani să fie deschisă o asemenea stație. „Vă felicit și mă bucur că ați reușit să realizați această investiție în municipiul Focșani care înseamnă și crearea de noi locuri de muncă. Am fost un pic invidios pe cei din Buzău când am văzut stația construită acolo pentru că îmi doream să avem una și la Focșani, dar iată că între timp a fost construită și stația de la Focșani. Sunt convins că și calitatea produselor dumneavoastră, a serviciilor vor fi pe primul loc și sunt convins că această investiție va fi una rentabilă ținând cont de amplasarea în această zonă frumoasă a Focșaniului. Este o zonă în continuă dezvoltare care în câțiva ani va face parte din interiorul și nu din periferia municipiului Focșani”, a precizat primarul Decebal Bacinschi.
    Managerul general al Socar România, Hamza Karimov, a declarat că stația de benzină de la Focșani este una dintre cele mai mari din România, iar produsele și serviciile sunt de cea mai bună calitate. Acesta a ținut să mulțumească autorităților locale și județene pentru sprijinul acordat în derularea acestei investiții. „Socar este o companie sută la sută de stat din Azerbaijan. Noi am venit în România în baza relaților foarte bune politice și economice. Nu am venit să deschidem benzinării, dar acesta este un proiect pilot al Socar pentru că activitatea noastră este pe exploatare a petrolului și a gazelor naturale, dar trebuie să fim prezenți și pe retail și iată că suntem. Suntem pe un drum bun și vom continua investițiile noastre în România. În prezent analizăm și alte domenii de investiții tot în domeniul energiei și în continuare vom veni cu noi investiții. Sperăm să crească și calitatea produselor specifice odată cu venirea noastră în zonă”, a spus managerul general al Socar România, Hamza Karimov. Acesta a precizat că dacă clienții români vor fi bucuroși de calitatea serviciilor, atunci și compania Socar va fi mulțumită, iar rezultatele se vor vedea cu siguranță, dar în timp.

Stația de la Focșani este una dintre cele mai mari

    Compania SOCAR a inaugurat, ieri, 4 stații de alimentare cu carburant dintre care două în județul Vrancea, respectiv la Focșani și Adjud. Celelalte două benzinării au fost inaugurate la Buzău și Bacău. Cea mai mare benzinărie din grupul celor nou deschise este stația din Focșani, cu o suprafață de peste 6000 mp. Investiția totală angrenată în finalizarea noilor stații se ridică la circa 4 milioane de euro. Toate cele 4 stații multifuncționale sunt dotate cu pompe de alimentare pentru autovehiculele de mare tonaj și oferă servicii regăsite în întreaga rețea SOCAR: alimentare cu carburant, servicii automate de umflat pneuri (colonete aer-apa), magazin multi-produs, Cafe Nar, servicii de orientare în trafic prin info-chioșc digital, tablete pentru clienții care vor să navigheze pe internet dar și produse tradiționale regăsite doar în rețeaua SOCAR precum: cafea la nisp, fresh-ul de rodii și shaorma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?