Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Un bărbat din Odobeşti şi-a UCIS soţia din cauza geloziei


    O femeie din Odobești a murit în chinuri, după ce a fost lovită în mod repetat cu o coadă de mătură. Cel care i-a curmat viața este propriul soț, care o bănuia de adulter. La momentul comiterii faptei, el era băut. Crima s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri, în locuința familiei. După ce și-a dat seama că soția sa a murit, bărbatul a ieșit pe stradă, cu intenția de a merge la poliție. S-a întâlnit pe drum cu o patrulă și le-a povestit polițiștilor ce a făcut. A fost reținut, iar ieri a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis un mandat pentru 30 de zile. Fapta sa a fost încadrată la omor.

    O femeie de 58 de ani, din Odobești, a murit în noaptea de marți spre miercuri, după ce a fost lovită în mod repetat cu o coadă de mătură. Cel care i-a luat viața Elenei M. a fost chiar soțul său, Ion M., de 60 de ani, pensionar. Din verificările efectuate de anchetatori a reieșit că bărbatul își bănuia soția de adulter.
    Marți seara, cei doi s-au luat la ceartă, iar bărbatul, care era și băut, i-a repoșat femeii tot felul de lucruri. Orbit de furie, pensionarul a luat o mătură și a început să-și lovească soția fără milă, cu coada acesteia. A tot dat în ea până ce a lăsat-o fără suflare. Conștientizând că soția lui nu mai mișcă, a plecat din casă cu intenția de a merge la poliție. Pe drum, în jurul orei 1.00, s-a întâlnit cu o patrulă de poliție, el povestindu-le oamenilor legii ce a făcut.
    În urma sesizării, mai mulți polițiști, coordonați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, au ajuns la locuința celor doi. De asemenea, acolo a ajuns și un echipaj medical, dar nu s-a mai putut face nimic pentru femeie, care era decedată. În fața anchetatorilor, bărbatul și-a recunoscut fapta. „La data de 12 februarie a.c., ora 01.00, polițiștii din Odobești au fost sesizați de M. Ion, de 60 ani, din localitate, despre faptul că în aceeași seară și-a bătut soția în locuință și probabil aceasta a decedat. Echipa operativă complexă deplasată la fața locului a stabilit faptul că pe fondul geloziei, bărbatul i-a aplicat soției, M. Elena, de 58 ani, mai multe lovituri cu un corp dur, fapt ce a determinat decesul acesteia”, ne-au transmis anchetatorii.

Bărbatul a fost arestat preventiv

    După cercetarea la fața locului, care a durat până spre dimineață, trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. Bărbatul a ajuns la poliție pentru audieri. Ulterior, el a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Ieri, Ion M. a fost adus din nou la parchet, după care a fost dus la instanță cu propunere de arestare preventivă și a primit mandat pentru 30 de zile. De la instanță, bărbatul a ajuns la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Ion M. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor.
    Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi s-au mai certat și anterior, din același motiv. Oamenii legii ne-au spus că în ultima lună el și-ar mai fi lovit soția, de fiecare dată atunci când era băut. Mereu îl reproșa că are o relație extraconjugală, deși nu ar fi avut indicii clare în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?