Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Şcolile şi liceele din judeţ, invitate să adere la proiectul „Fotbal şi feminitate“


   Åžcolile și liceele din județul Vrancea sunt inivtate să adere la proiectul „Fotbal și feminintate”, un proiect al Federației Române de Fotbal, sprijinit de către UEFA, care a fost lansat în acest an în nouă județe, cu scopul de a promova fotbalul feminin în randul copiilor și tinerilor. În acest sens, profesorii de educație fizică și sport din toate școlile din județ pot adera la acest proiect prin înscrierea unor echipe sau a unor jucătoare la selecționata județeana.
    Federația Română de Fotbal, printr-un proiect sprijinit de către UEFA, organizează cea mai importantă competiție națională destinată promovării fotbalului feminin, competiție care se adresează tuturor celor care iubesc acest sport: eleve, profesori, părinți și suporteri. Lansarea acestui proiect vine să sublinieze evoluția fotbalului feminin din România, sport care a cunoscut în ultimii doi ani o dinamică deosebită. În acest sens, construirea unei structuri piramidale reprezintă principalul obiectiv în următorii ani pentru Comisia de Fotbal Feminin din cadrul Federației Române de Fotbal.
   Înscrierile sunt gratuite, iar participarea la toate fazele este de asemenea gratuită. Tu trebuie doar să participi cu talentul și dorința de a practica fotbalul feminin. Din punct de vedere conceptual, proiectul urmărește promovarea fotbalului feminin la nivel național, acțiune urmată de organizarea unor competiții de masă adresate tuturor celor care doresc să practice acest sport. Acțiunea de promovare urmărește transmiterea de informații cu privire la fotbalul feminin din România cât și evoluția lui la nivel european prin canale specifice. Strategia de promovare adoptată se bazează pe o promovare mixtă, adica o promovare atât a organizației existente în fotbalul feminin din România cât și o promovarea acțiunilor care urmează să se desfășoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?