Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

VREMEA se menţine rece la începutul săptămânii


LUNI
   În sudul și în estul țării și parțial în zonele centrale vremea se va menține rece, mai ales în primele ore ale dimineții și noaptea, când local va fi ger. Temperaturile maxime se vor încadra între -5…-4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și în Moldova și 8…10 grade în Dealurile Crișanei și în Maramureș.
   Minimele termice de marți dimineață vor fi cuprinse între -16 și -6 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -23 de grade, dar și mai ridicate în vestul țării, cu precădere la deal, precum și pe litoral. Cerul va fi parțial noros în sud și sud-est, unde doar izolat va fulgui și variabil la senin în restul teritoriului. Vântul va mai avea unele intensificări, îndeosebi în prima parte a zilei, în sudul Banatului și la munte, cu rafale de 60…70 km/h și pe spații mici în regiunile sudice și de răsărit, dar cu viteze ce doar temporar pot atinge 40 km/h.  Pe arii restrânse în zonele joase, dimineața și noaptea, va fi ceață asociată cu chiciură.
   În București, vremea va fi în continuare relativ rece, astfel că temperatura maximă va fi de -2…-1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -7 grade. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab și moderat.

MARÅ¢I
   Vremea va fi rece dimineața și noaptea în sudul, estul și centrul țării, unde local va fi ger. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 4 grade, mai ridicate la deal și la munte, până la 7…9 grade; minimele termice de miercuri dimineața vor fi de la -20 de grade în estul Transilvaniei până la 0…1 grad în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în sudul extrem, dar se va semnala local ceață în zonele joase, în special pe timpul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în sudul Banatului și la munte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?