Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

VREMEA va fi geroasă


   Vineri, vremea va fi rece, geroasă în special dimineața și noaptea în sud, în est și local în centru, informează Administrația Națională de Meteorologie.
   Cerul va fi mai mult noros în regiunile extracarpatice, unde local va ninge slab și, mai ales în a doua parte a intervalului, va fi ceață asociată cu chiciură. În vest, nord-vest și centru înnorările vor fi temporare, iar condiții de ceață vor fi pe arii restrânse, dimineața și noaptea. Vântul va avea unele intensificări în regiunile sudice, nord-estice și temporar în rest, cu viteze mai mari în sudul Banatului și în zona montană, unde temporar va spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -16…-15 grade în Moldova și în jur de 5 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -19 grade în depresiunile Carpaților Orientali și -1 grad în dealurile Banatului, ale Crișanei, precum și în sudul litoralului.
   La munte, vremea va fi rece, local geroasă noaptea și dimineața în masivele sudice și estice. Cerul va fi variabil, cu înnorări în Munții Banatului și în Carpații Meridionali și Orientali, unde pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, viscolind sau spulberând zăpada. Noaptea și dimineața, pe văi și în depresiuni, izolat se va forma ceață, asociată cu depunere de chiciură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?