Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

O bătrână găsită în zăpadă a murit la spital


    O octogenară din comuna Ciorăști, care a fost găsită căzută în zăpadă, a decedat la Spitalul din Râmnicu Sărat, județul Buzău. Trupul neînsuflețit al bătrânei a fost autopsiat ieri, pentru a se stabili cauza morții, iar astăzi ea va fi înmormântată, după cum ne-a spus primarul comunei Ciorăști, Nicolae Braicău. 
    Bătrâna a fost găsită în stradă de vecini. „A fost găsită de vecini, căzută în zăpadă, în fața casei. Atunci noi chemasem o ambulanță pentru un alt caz și a fost luată și ea și dusă la Râmnicu Sărat, dar a murit la spital. Credem că a murit de frig, pentru că nu era cunoscută cu afecțiuni. Oamenii au dus-o în casă după ce au găsit-o, dar se simțea rău. Ea locuia singură, pentru că nu are pe nimeni. Are o nepoată pe la Focșani. Cred că a stat cel puțin jumătate de oră căzută în zăpadă. Cred că a alunecat, a căzut și nu s-a mai putut ridica. A înghețat de frig până au găsit-o oamenii. Femeia avea aproximativ 83 de ani, din ce știu eu. Nepoata se va ocupa de înmormântare. Până acum nu ne-a cerut ajutorul”, ne-a spus primarul Braicău. 
    Și un bărbat de 57 de ani, din comuna Boghești, a murit în condiții suspecte. Trupul neînsuflețit al lui Costel M. a fost găsit ieri, în jurul orei 11.00, de un localnic, pe drumul comunal din satul Luncani. Localnicul care l-a găsit pe bărbat și-a dat seama că acesta este decedat și a sunat la 112. Cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat decesul, iar polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului. Ulterior, trupul neînsuflețit al lui Costel M. a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, urmând ca medicii legiști să se pronunțe cu privire la cauzele morții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?