Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Colegiul Tehnic „Gh. Asachi“ angajează paznic


    Conducerea Colegiului Tehnic „Gh. Asachi” din Focșani caută paznic, cu vârsta de minim 25 de ani și cu experiență în domeniu. Persoanele interesate pot depune dosarele de înscriere la secretariatul unității de învățământ până pe data de 7 februarie. Validarea dosarelor se va face în data de 13 februarie, urmând ca proba scrisă să se desfășoare pe 7 martie, la ora 10.00, la sediul Colegiului Tehnic „Gh. Asachi” din Focșani (FOTO). Va urma apoi, în data de 12 martie, la ora 10.00, un interviu cu toți candidații care au trecut de proba scrisă, urmând ca două zile mai târziu să fie afișate rezultatele.
    Cei interesați de acest concurs vor trebui să aibă cunoștințe temeinice din legea privind protectia și paza obiectivelor, bunurilor și valorilor, dar vor trebui să aibă și cunoștine în ceea ce privește regulile de protecție a muncii și prevenire a incendiilor. Totodată, vor trebui să cunoască și regulamentul de ordine internă al Colegiului Tehnic „Gh. Asachi” din Focșani.
    Toți cei interesați de acest post trebuie să aibă atestat de paznic și certificat de absolvire al examenului de specialitate. De asemenea, nu ar strica să atașeze la dosar și o recomandare din partea ultimului angajator. „Unul dintre paznici a ieșit la pensie și acum se asigură paza prin rotația persoanelor pe care le avem. Este destul de dificil. A fost afișată la loc vizibil perioada de înscriere și condițiile impuse. Prima condiție ar fi să posede atestat de agent de pază și ordine, să aibă peste 25 de ani, dacă are experiență anterioară este foarte bine, să fie absolvent de liceu cu sau fără examen de Bacalaureat. Acesta va avea grijă de tot ceea ce înseamnă curtea școlii, nu doar obiectivele specifice școlii. Este vorba de tot ceea ce înseamnă Direcția pentru Sport și Tineret, Palatul Copiilor, Școala sanitară și Å¢ara Vrancei. Este un pic mai complicat, pentru că pe poartă intră nu doar elevii școlii și cadrele didactice”, a precizat Marilena Răvaș, directoarea Colegiului Tehnic „Gh. Asachi” din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?