Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Premii pentru Colegiul Cuza Focșani la Concursul de Chimie


2017, la Facultatea de chimie din cadrul Universității „Alexandru  Ioan Cuza” din Iași, sub motto-ul „Fii și tu chimist !”. Concursul de Chimie „Magda Petrovanu” își propune să descopere și să promoveze elevii pasionați de chimie, adresându-se atât ciclului gimnazial cât și celui liceal, din Iași și din județele limitrofe. Elevii de liceu premiați la acest concurs sunt declați admiși la Facultatea de chimie din cadrul Universității „Alexandru  Ioan Cuza” din Iași
    La ediția din acest an s-au înscris 1499 de elevi din ciclul gimnazial și din ciclul liceal, ce provin din instituțiile de învățământ preuniversitar din mai multe județe ale țării. Proba de concurs s-a desfășurat pe profile și nivele de studiu, în amfiteatrele și sălile universității.
    Elevii cuziști au obținut rezultate bune și foarte bune care au determinat acordarea premiului „Școala de chimie”  Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani pentru rezultatele obținute la clasa a XI-a. Acest premiu a fost obținut pentru a cincea oară consecutiv.  Doamna Pleș Maria a primit premiul „Profesorul de chimie” ca urmare a rezultatelor obținute de elevii pe care i-a îndrumat. De asemenea, este al treilea an consecutiv când doamna pofesoară Pleș Maria obține premiul de excelență cu câte un elev participant.

                            Gabriela Obodariu

        Tabelul cu elevii premiați și profesorii îndrumători AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?