Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Şase localităţi mai sunt izolate


   Numărul localităților unde accesul nu se poate realiza pe căile de comunicații terestre este în scădere.Luni, la ora 16.00 erau 37 sate din 9 comune până unde nu se putea ajunge pe drumurile publice, la ora 19.00, numărul a scăzut la 26 sate din 8 unități administrativ teritoriale, iar la ora 20.00, mai erau doar șase localități în care nu se putea ajunge.

Luni seară, erau menținute închise 8 drumuri, dintre care 4 naționale și 4 județene, astfel: DN 2 N Bogza – Dumbrăveni- Jitia, DN 23 B Ciorăști-Măicănești, DN 23A -Focșani – Gologanu – Ciorăști, DN 23 – Focșani-lim.jud. Brăila, DJ 202 E Sihlea – limită județul Buzău, DJ 202F Bălești – Mihălceni, DJ 204 B Măicănești- Tătăranu, DJ 205 H Domnești – Păunești. Utilajele de deszăpezire acționează în teren pentru îndepărtarea stratului de zăpadă depus pe carosabil și redarea căilor de acces circulației rutiere.

   40 tone motorină care au fost alocate de la Agenția Națională a Rezervelor Statului vor fi transportate în perioada următoare. Cantitatea de combustibil a fost repartizată în cadrul unei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru unitățile administrativ teritoriale din județ afectate de manifestările fenomenelor meteo extreme din ultimele zile.

   Forțe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și MApN vor interveni în sprijinul cetățenilor în perioada următoare, începând de azi. Pompieri, polițiști, jandarmi și militari MApN vor sprijini populația vulnerabilă (cu precădere persoane vârstnice sau bolnave) prin facilitarea accesului în gospodării către sursele de apă și locurile unde au depozitate lemnele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?