Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Iarna a spus „stop“ minifotbalului şi handbalului


   Zăpada căzută în week-end în județ a spus „stop” competiției de minifotbal „Cupa Vrancea”. Întrecerea, ajunsă la etapa a VI-a, a fost amânată la solicitarea unor echipe, care au anunțat că nu pot ajunge la Focșani din cauza drumurilor impracticabile. În aceste condiții, organizatorii au decis să amâne runda din week-end pentru sâmăbătă, 1 februarie. Åži partidele Cupei Vrancei la minifotbal old-boys, care ar fi trebuit să se dispute duminică, au fost amânate pentru o dată care va fi stabilită ulterior de organizatori.

Universitatea Galați nu a mai ajuns la Focșani

   Din cauza condițiilor atmosferice care au îngreunat circulația pe drumurile publice, echipa de handbal masculin Universitatea Galați nu a mai ajuns la Focșani pentru jocul din Divizia Acare ar fi trebuit să se dispute duminică, de la ora 12,00, împotriva formației CSM Focșani 2007. Jocul a fost amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită.

Eșec pentru handbaliștii juniori la Călărași

   Pe terenul liderului, CSÅž Călărași, formația de handbal juniori I a LPS Focșani  a reușit unul dintre jocurile foarte bune, apreciate în final și de oficialii gazdelor, gazdele câștigând în final cu 39-33 (19-15). Partida a fost foarte echilibrată până în minutul 50, când scorul era de 28-27. În ultimele minute călărășenii s-au desprins la 6 goluri, însă antrenorul Tucan a fost mulțumit de prestația jucătorilor pe care îi pregătește: „Echipa a început să joace cu adevărat, începând de la întâlnirea de acasă, cu Constanța. Până acum avea perioade scurte mai bune de joc, după care urmau căderi. Am avut și ghinionul să întâlnim în primele etape ale returului cele mai în formă echipe ale seriei. Sper să ne menținem nivelul de joc arătat în cele două partide și să câștigăm tot ce mai avem programat până la terminarea returului!” a declarat antrenorul LPS Focșani. Au marcat pentru LPS Focșani: Vătășoiu – 5, Mocanu – 3, Å¢icău – 10, Åžăitan – 2, Salaoru – 5, Stoian – 4, Alexandru – 4. Miercuri, 29 ianuarie, focșănenii vor juca acasă cu CSS Medgidia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?