Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Lecții virtuale între elevi din Gologanu şi Turcia


   Elevii și profesorii Åžcolii Gimnaziale „Profesor General Gheorghe Gheorghiu” din Gologanu și-au dat întâlnire, în mediul virtual, cu ai lor colegi de la școala Ortaokulu, din localitatea Kirșehir, Turcia, în cadrul proiectului de eTwinning „Palindromic numbers”. La activitatea de ieri au participat elevii claselor a VII-a și a VIII-a, alături de profesorii Cristian Niță, Tatiana Cristian, Daniela Bucur, directoarea unității de învățământ din Gologanu, și Valentina Tirtan.
   Întâlnirea a fost inedită, dar și interesantă, având în vedere că s-a desfășurat on-line. Elevii și profesorii de la cele două unități de învățământ partenere au avut posibilitatea să interacționeze pe tema proiectului, dar totodată s-au cunoscut mai bine și au reușit să relaționeze, făcând și un interesant schimb de experiență, având în vedere că Turcia și România au sisteme de educație complet diferite. „Elevii și profesorii celor două școli au fost deosebit de entuziasmați, au participat cu interes și curiozitate, exersându-și cunostințele de matematică, dar și de limba engleză, română și turcă. Întâlnirea a fost un succes, iar în final ne-am propus ca aceste activități să se repete cât mai des”, au precizat reprezentanții Åžcolii Gimnaziale „Profesor General Gheorghe Gheorghiu” din Gologanu.
   Åžcoala din Gologanu derulează cu unitatea de învățământ din Turcia trei activități în cadrul proiectului eTwinning. Este vorba de „Palindromic numbers”, „Through my eyes” și „Young Eco Savers”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?