Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Împăcare cu… bătaie


   Un bărbat din Sihlea a încercat să se împace cu soția sa… luând-o la bătaie. Din această cauză, el a fost trimis în judecată și va răspunde pentru fapta sa în fața magistraților de la Judecătoria Focșani. Este vorba despre Costel A., de 31 de ani.
   Potrivit rechizitoriului prin care bărbatul a fost trimis în judecată, soția acestuia a fost plecată în străinătate, iar începutul lunii septembrie 2013, când a revenit în țară, s-a dus cu tot cu bagaj acasă la o altă persoană. În data de 20 septembrie, la solicitarea femeii, Costel i-a adus copii, pentru ca aceștia să stea cu ea. A doua zi, inculpatul ar fi revenit la noul domiciliu al soției și a încercat să se o înduplece pe aceasta să se întoarcă la el. Femeia l-a refuzat, iar el a lovit-o cu pumnul în față. Partea vătămată a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma acestei întâmplări nefericite. Cu certificatul medico-legal pe care l-a depus la dosarul cauzei, femeia a demonstrat că a avut nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale.
   În fața anchetatorilor, omul a recunoscut fapta de lovire. Femeia nu a precizat în fața procurorilor suma cu care se va constitui parte civilă, dar o va preciza în fața instanței de judecată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?