Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Primăria şi căminul cultural din Cîrligele vor fi reabilitate


   Imobilele în care funcționează primăria și căminul cultural din Cîrligele vor fi reabilitate până la finele anului. Primarul Åžtefan Moscu a declarat că anul acesta vrea să finalizeze lucrările de reabilitare a sediului primăriei, care a fost construită în 1938, și a căminului cultural din satul Cîrligele. „Avem două proiecte pe care le-am demarat anul trecut și pe care dorim cu orice preț să le finalizăm anul acesta. Este vorba de reabilitarea sediului primăriei care a fost construită în 1938 și reabilitarea căminului cultural din satul Cîrligele, ambele investiții fiind realizate cu finanțare din bugetul propriu. Pentru că nu am avut bani suficienți nu am putut finaliza aceste investiții anul trecut, dar cu siguranță vor fi finalizate anul acesta”, a afirmat primarul Åžtefan Moscu.
   Lucrările de reabilitare a imobilului în care funcționează Primăria Cîrligele și care a fost construit în anul 1938, sunt realizate în proporție de peste 80 la sută. Proiectul de reabilitare a clădirii costă aproximativ 800 de mii de lei, iar lucrările constau în refacerea efectivă a clădirii pe structură de beton, lucrări de izolații și hidroizolații, compartimentare, racordarea la utilități, grupuri sanitare, etc. „Vrem să avem un sediu de primărie modern care să fie în ton cu celelalte investiții deja realizate”, a precizat primarul Åžtefan Moscu. 
   Edilul șef din Cîrligele a spus că reabilitarea căminului cultural din satul Cîrligele va costa aproximativ 500 de mii de lei, iar lucrările vor consta în reparații interioare și exterioare pe actuala structură de rezistență, compartimentare multifuncțională, construirea unei anexe în care va fi amplasată centrala termică și un grup sanitar modern. La acest obiectiv, ultimele reparații au fost făcute în anul 1991. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?