Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Un bătrân din Dumitreşti s-a aruncat într-o fântână


   Un bătrân de 76 de ani, din Dumitrești, s-a aruncat într-o fântână de pe raza comunei, vineri dimineață. Cadavrul lui Neagu Busuioc a fost descoperit de un  localnic, pe la orele prânzului. Înainte de a se arunca în fântână, adângă de câțiva metri, septuagenarul s-ar fi descălțat. Potrivit anchetatorilor, el a murit pe loc. 
   Cadavrul bătrânului a fost scos din fântână de pompierii de la Râmnicu Sărat, la fața locului ajungând și un echipaj de la ambulanță, care a stabilit că Neagu  Busuioc era decedat de câteva ore. Subcomisarul Constantin Băncilă, șeful Secției de Poliție Rurală Dumitrești, ne-a precizat că se fac cercetări în acest caz pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. „Am fost sesizați în jurul orei 12.00 de către o persoană despre faptul că într-o fântănă de pe raza comunei este decedată o persoană. La fața locului au ajuns pompierii de la Râmnicu Sărat, care au intervenit pentru scoaterea cadavrului din fântănă, dar și un echipaj de la ambulanță. Persoana decedată are 76 de ani și are domiciliul în comuna Dumitrești. Nu a lăsat niciun înscris prin care să-și justifice fapta, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilii cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului”, ne-a declarat subcomisarul Constantin Băncilă. 
   Chiar dacă nu și-a justificat fapta în scris, bătrânul le-a spus zilele trecute, mai multor persoane, că se va sinucide. De altfel, el nu este la prima încercare de a-și lua viața. Anterior, a vrut să-și pună capăt zilelor, înghițind pastile, dar a fost salvat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?