Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Profesorii vor să schimbe „faţa“ internetului


   Profesorii, în special cei de informatică, vor organiza și în acest an școlar, cu prilejul Zilei Siguranței pe Internet, o serie de activități, menite să îi facă pe elevi să conștientizeze pericolele la care se expun atunci când navighează pe internet sau fac postări pe paginile de socializare. Ziua Siguranței pe Internet va fi sărbătorită pe 11 februarie, tema din acest an fiind „Împreună facem Internetul mai bun!”.
   Cu ocazia acestei zile vor fi organizate în școli evenimente interesante, cu sprijin din partea profesorilor de informatică, dar și a altor cadre didactice, deoarece calculatoarele sunt prezente în toate domeniile de activitate.
   De Ziua Siguranței pe Internet vor fi derulate activități educaționale nu doar pentru elevi, ci și pentru părinți, pentru a-i ajuta pe aceștia să înțeleagă mai bine ce înseamnă siguranța în mediul online. Ziua Siguranței pe Internet promovează utilizarea responsabilă a tehnologiei online și a dispozitivelor mobile cu acces la internet, în rândul copiilor și al tinerilor, evenimentul fiind organizat la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?