Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

O româncă a câştigat o emisiune-concurs de preparat dulciuri în Italia


   Românca Mădălina Pometescu, stabilită în Italia, a câștigat concursul TV „Bake Off Italia”, o competiție televizată dedicată preparării dulciurilor, aceasta afirmând într-un interviu acordat ediției italiene Vanity Fair că, până în urmă cu doi ani, nu a pregătit nici măcar o tartă.
   Mădălina Pometescu a afirmat, în interviul citat, că a avut dintotdeauna o pasiune pentru dulciuri, dar, până acum doi ani, nu a preparat nici măcar o tartă. Apoi, din dorința de a fi o mamă care pregătește torturi în casă, a încercat. Astfel, a descoperit că are și talent sau cel puțin un instinct puternic în acest domeniu. „Nu reușesc să urmez toți pașii unei rețete până la final, întotdeauna fac anumite schimbări”, a explicat aceasta pentru Vanity Fair.
   Mădălina Pometescu, în vârstă de 27 de ani, a devenit prima oară concurentă și apoi câștigătoarea „Bake Off Italia – Dulciuri în cuptor”, emisiunea dedicată pasionaților de gastronomie difuzată pe postul TV Real Time și produsă de Benedeta Parodi. „Mi-am dorit să ajung în finală, dar nu credeam că aș putea câștiga. De asemenea, m-am pregătit psihologic pentru înfrângere”, a mai spus Mădălina în același interviu. „Nu voiam să fiu una dintre acele concurente care plânge în momentul eliminării din concurs. Åži când au pronunțat numele câștigătorului eram atât de concentrată să nu mă emoționez încât aproape nu mi-am dat seama că l-au pronunțat pe al meu”, a completat aceasta.
   Întrebată cum a fost să participe la o astfel de emisiune, Mădălina Pometescu a răspuns: „A fost o experiență extraordinară, chiar dacă pentru mine televiziunea era un mediu necunoscut. A fost o competiție curată. Singurul lucru care mi-a displăcut a fost că am stat timp de 25 de zile departe de fiica mea (Giulia, în vârstă de 5 ani) și de partenerul meu de viață”.
   De asemenea, aceasta a afirmat că visul ei este de a deschide propria cofetărie și și-ar dori să realizeze o emisiune TV în care să pregătească dulciuri pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?