Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fundaşul vrâncean Marian Milea, lăudat de fostul său club


   Jucătorul de fotbal Marian Milea, fost fundaș la clubul Prosport Focșani este lăudat de antrenori și i se prevede un viitor strălucit la actualul său club, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi Constanța. 

Președintele Prosport, profesorul Laurențiu Muscalu a declarat că Marian Milea este un exemplu pentru colegii săi de generație. „Marian Milea a muncit enorm pentru a ajunge la Academia Gheorghe Hagi. La doar 12 ani ai săi, se poate spune despre Marian Milea că este un jucător care știe ce vrea de la viață. Åži-a dorit să facă pasul spre marea performanță și a reușit. A fost ajutat foarte mult de familie și asta a contat decisiv în drumul sau. Nu este deloc simplu să-ți lași copilul la 12 ani să stea departe de casă. Dar, marii campioni așa se nasc. Trecând peste vicisitudinile vieții cotidiene. De acum, totul depinde de el. Academia Gheorghe Hagi este cea mai bună școală de fotbal din România. Condiții excelente de pregătire, cazare și școlarizare. Totul este construit ca, acestor tineri talentați, să nu le lipsească nimic pentru a ajunge sportivi de mare performanță. Îi ținem pumnii lui Marian Milea și sperăm din tot sufletul să fie la înălțime și de acum încolo. Marian Milea este un profesionist desăvârșit„, a spus Muscalu.

Peste 100 de meciuri în tricoul Academiei Hagi 


Președintele celor de la Prosport este convins ca Marian Milea se va impune în formula de bază a grupei 2001 a Academiei Hagi. „Marian are avantajul că a evoluat deja în echipa Academiei Hagi la patru turnee și se cunoaște foarte bine cu ceilalți băieți. A îmbracat tricoul Academiei Hagi în peste 100 de meciuri. Chiar dacă evoluează pe postul de fundaș, Marian Milea a și marcat câteva goluri importante. Este un jucător cu o mare capacitate de efort, are viteză de reacție și de deplasare de invidiat, are o tehnică bună, dar cel mai important este că își dorește enorm să se perfecționeze. Se dăruiește la fiecare antrenament. El a intrat deja într-un program de individualizare pentru a se plia și mai bine pe jocul noii sale echipe„, a continuat Laurențiu Muscalu

În urmă cu doi ani, cinci echipe ale Academiei Hagi au venit la Focșani la invitația Åžcolii de Fotbal Prosport. Au urmat și alte participari ale echipelor de la Hagi la turneele de la Focșani. Acesta a fost începutul unei lungi și strânse colaborări. În Vrancea fotbalul la nivel de seniori este inexistent și asta se resimte și la centrele de copii și juniori care sunt forțate să-și îndrepte atenția spre colaborări cu Academii de Fotbal care oferă condiții profesioniste pentru educația tinerilor talentați.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?