Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Tentativă de omor și bătaie din cauza unui gard


   Un bărbat din Străoane este acuzat de tentativă de omor, lovire și violare de domiciliu, după ce discuțiile dintre el și vecinii săi, legate de refacerea unui gard, au degenerat. Este vorba de Ghiță C., de 56 de ani.
   În rechizitoriul pe care procurorii l-au întocmit pe numele bărbatului se arată că în seara zilei de 19 iunie, acesta a pătruns fără drept în curtea vecinilor săi, unde l-a lovit atât pe proprietar cât și pe soția acestuia. Bărbatul a fost lovit cu un băț în cap, iar femeia în zona toracelui. Vecinul a avut nevoie de 65-75 de zile de îngrijiri medicale, iar soția acestuia de 3-4 zile de îngrijiri medicale. În rechizitoriu se arată că gospodăriile celor două părți sunt despărțite de un gard. Vecinii au decis de comun acord să refacă gardul. Ulterior au apărut discuții, legate de hotarul pe care trebuia construit noul gard.
   Procurorii au arătat că inculpatul nu a recunoscut fapta. Ba mai mult, anchetatorii au susținut, în rechizitoriu, că inculpatul a încercat să tergiverseze soluționarea cauzei. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?