Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Revelion INCENDIAR! BZN, SASH, Zdob şi Zdub vor concerta la Focşani


   Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, vă invită la mega petrecerea de revelion, organizată pentru cetățenii județului Vrancea. Petrecerea de la cumpăna dintre ani va avea loc în Piața Unirii din Focșani. Începând cu ora 19.00, pe scena amplasată în Piața Unirii vor urca Ansamblul folcloric „Å¢ara Vrancei”, Geta Postolache, Hora, Corina Chiriac, Narcotic Sound, Zdob &Zdub. DJ Sava & Raluca, Analia Selis, Keo & Skizzo Skillz. Celebra formație SASH se va afla pe scenă și la cumpăna dintre ani, când va avea loc un moment festiv la care se adaugă un superb foc de artificii și flăcări FX pe scenă. Printre hiturile celor de la SASH se numără „It’s My Life”,”Encore une fois”, „Ecuador”,    „Stay”,”La Primavera”, „Adelante”, „Raindrops (Encore Une Fois)”, „Mirror Mirror”.
    Spectacolul de Revelion 2014 se va încheia cu un recital extraordinar susținut de celebra trupă BZN. BZN este prescurtarea folosită de formația olandeză Band Zonder Naam, care semnifică „trupa fără nume”. Artiștii și-au început cariera în anii ’60 și de atunci au rămas în inimile fanilor ca fiind cea mai romantică trupă din istoria muzicii. Formația are un palmares impresionant: peste 40 de ani de carieră, sute de melodii înregistrate în numeroase limbi, peste 40 de albume vândute în milioane de copii și zeci de discuri de aur și de platină.
   Datorită succesului pe care l-au avut în ultima perioadă, Jan și Anny au mai adăugat un disc de platină la colecție. De-a lungul carierei, 30 de albume diferite ale trupei BZN au câștigat discul de platină, membrii formației bucurându-se de privilegiul de a primi acest premiu timp de 22 de ani consecutiv. Melodiile lor au ocupat săptămâni la rând topurile din Olanda, Germania, Danemarca, Canada, Franța, Suedia, Anglia.
    Pentru petrecerea de la cumpăna dintre ani, Jan și Anny pregătesc multe surprize fanilor din România. Åži pentru că va fi o seară plină numai de hituri, fanii se vor bucura de melodiile „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance Dance”, „Mon Amour”, „El Condor Pasa”, „Mariana” și „Che Sera”. Spectacolul va fi prezentat de Octavian Ursulescu.

Articolul precedent
Articolul următor

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?